Ervaringen

Onderstaand enkele ervaringen en reacties van cliënten:

M., leidinggevende in de zorgsector
Ik wil je bedanken dat je een van de gidsen bent geweest in de zoektocht naar mijzelf. Naar mijn essentie, mijn kern. Je hebt mij laten nadenken en voelen waarom ik reageer zoals ik dat doe. Het gekwetst zijn, het verdriet, mijn bravoure en alle andere reacties op de buiten wereld. Ik heb geleerd dat verdriet en pijn bij het verleden hoort en angst bij de toekomst. Op beide heb ik geen invloed dus weet ik nu dat deze emoties en de bijbehorende energie verspilling is. Zeker is dat ook zij een leermeester zijn geweest op de weg en in het onderzoek naar mijn kern. Nu ben ik er achter wat mijn kern is: liefde. Liefde is zo alles omvattend. Onbevangen, zonder oordeel, eeuwige energie en in het nu. Liefde hoeft niet te vergeven want het is al gegeven. Het is puur en zonder verwachtingen. Het is creatief en open. Een onuitputtelijke bron. Het is zo mooi! Het zat verstopt onder lagen stof en puin van pijn en verdriet. Hoewel deze kostbare energie net is ontdekt, voel ik dat het er altijd is geweest. De laatste tijd werd ik meer en meer bewust van mijn eigen voelen. Kreeg steeds meer inzichten en bevrijding. De ketens en sloten werden steeds minder strak. Er zullen nog reacties van mijn oude ik komen maar ik heb het vertrouwen dat nu de weg naar liefde gevonden is, ik er altijd naar kan terugkeren. Het is als het ademhalen en het kloppen van mijn hart. Bij alles wat je doet is het er. En bij iedereen! Hoe mooi is dat. Nogmaals dank voor je hulp en het delen van jouw liefde.

B., eigen bedrijf
Sjoukje heeft mij fantastisch geholpen, tijdens mijn periode van depressie, angstaanvallen en hyperventilatie. Zij nam uitgebreid de tijd voor mij. Zij heeft mij geleerd om bewust te worden van mijn eigen lichaam, een positiever zelfbeeld te krijgen, en het ook eens gemakkelijk te maken voor mijzelf i.p.v. er altijd voor anderen te zijn ". Sjoukje ben en zal ik, altijd dankbaar zijn, ook nu het weer fantastisch met mij gaat, en ik zelfs een eigen bedrijf begonnen ben, weet ik: "mocht ik het ooit weer nodig hebben, met Sjoukje mag en zal ik altijd weer een afspraak maken en zeker aanraden bij familie, vrienden en bekenden!

W., medische branche
Zowel ik als mijn man hebben heel veel steun gehad aan Sjoukje. Persoonlijk heeft Sjoukje me er doorheen gesleept, maar ook samen door de relatietherapie. We zien de toekomst weer positief tegemoet. We zijn Sjoukje erg dankbaar en kunnen ieder moment wanneer dit nodig is een nieuwe afspraak maken. Sjoukje is laagdrempelig en een zeer warme persoonlijkheid. Als ik een cijfer moest geven, een dikke 9!

G., shiatsu therapeut
Ik ben zelf shiatsu therapeut waardoor ik in mijn praktijk veel mensen ontmoet met lichamelijke klachten, die veel in verbinding staan met psychologische problemen. Door samen te werken met Sjoukje heb ik veel mensen kunnen doorverwijzen die baat hebben bij de behandelingen van Sjoukje. Veel stellen konden weer verder.  Door haar professionele aanpak en haar uitgebreide kennis zie ik mooie resultaten, ook bij mensen met een medische geschiedenis, zoals mensen met een CVA en hun partner of gezin,  krijgen goede begeleiding van Sjoukje.

W., Adminstratief Medewerker
Na 30+ jaar omzwervingen binnen de reguliere en alternatieve hulpverlening had ik wel stappen gezet in de ‘verwerking’ van mijn vroegkinderlijke misbruik verleden, maar mijn leven was nog een flinke struggle met oude patronen die maar niet te doorbreken leken te zijn en mij regelmatig in crisis brachten. Tot ik vorig jaar bij Sjoukje kwam. Er begon een ommekeer in mijn leven. Ik leer erkenning, veiligheid en zorg geven aan de beschadigde delen in mijzelf. Goud waard om mijn eigen regie weer op te nemen, oude wonden te transformeren en te groeien naar vrijheid en onafhankelijkheid. Sjoukje heeft verschillende begeleidingsmethodes die goed aansluiten op de hulpvraag op dat moment. Op deze wijze kan ik mijn eigen waarheid en antwoorden ontdekken die ten diepste al in mij zitten. Deze wijze van begeleiding spreekt mij aan. In vertrouwen écht gezien en gehoord worden en daardoor mijzelf écht te zien en te horen, zijn kwaliteiten van Sjoukje die mij veiligheid boden om een groeiproces aan te gaan.

Deel dit via: